Pakkepris beregner

For nemmere at kunne beregne hvilken pakke der er bedst for dig, har Bredballe Antennelaug lavet en "Pakkepris beregner".

I Bredballe Antennelaug har vi 3 forskellige pakker som indeholder et givent antal kanaler. Ud over standard indholdet i pakkerne, kan man ved at kontakte Stofa eller med selvbetjening på mine sider, tilvælge kanaler. Der kan derfor være en fordel i at vælge en mindre pakke og tilvælge de kanaler man ønsker at se.

pakkepris beregneren sætter du, i de hvide felter, krydser ud for alle de kanaler du kunne tænke dig, du vil herefter øverst  løbende kunne følge med i hvilken pakke der er mest fordelagtig for dig, da beløbene vil opdateres med FritValg's kanalens pris.

Du kan også se hvad en løsning vil koste med MitTV. Til MitTV kommer obligatorisk kortafgift (Coda/Copydan afgift) og så skal man købe eller leje en boks hvis man ikke allerede har en.

De kanaler der er malet grønt ud for er inkluderet.

Hvis du bruger beregneren fra en tablet (fx iPad), skal du først trykke ud for kanalen i det hvide felt, dernæst skal du klikke øverst for at få et tastatur hvor du sætter et kryds.

Klik her for at komme videre til pakkepris beregneren.

 

BEMÆRK: Pakkepris beregneren er lavet og opdateret af Bredballe Antennelaug; vi får desværre ikke automatisk besked når kanalernes priser ændres. Derfor bør denne beregner bruges som en rettesnor og vil man være helt sikker på beregningen checke priserne på Stofa.dk. Skulle du opdage at en pris ikke passer hører vi meget gerne fra dig (brug vores generel kontakt formular).